PreZero (SUEZ)

Interne communicatie

  • suez homepage shop
  • SUEZ presentatie toolbox
  • chauffeurs bij vuilniswagen

Masterclass presentatietechnieken voor Teamleiders
Teamleider zijn is een prachtig vak. Leidinggevend en toch elke dag midden in de operatie. ‘Met de poten in de modder’, ware het niet dat de Teamleiders van ProZero (voorheen Suez) geen modder aan hun voeten voelen, maar de stevige grond van straten en kantoor. Hun chauffeurs van de vuilnisophaaldienst hebben de ‘poten op het gaspedaal’ en gelukkig ook regelmatig op de rem. Natuurlijk is ook voor deze beide groepen, veiligheid op het werk van groot belang. Zeker voor de chauffeurs, want zij gaan ook over de veiligheid van de mensen die zij op hun dagelijkse rondes tegenkomen. Dubbel veilig zijn dus!
Beide doelgroepen zijn praktisch ingesteld en ervaren stilzitten als tijdverlies. Dat is soms wel het geval met het volgen van een toolboxtraining. Hoe kun je hun die informatie zo effectief mogelijk op het hart drukken?

Door een toolbox te geven die past bij hun dynamische natuur. Duidelijk, interactief, kort maar krachtig. Met alleen praktijkgerelateerde informatie en veel ruimte voor het inbrengen van de eigen energie. En met boeiende quizzen.
Teamleiders zijn de aangewezen personen om zo’n toonbox te geven aan hun team.

Salmay bedacht zo’n toolbox, en verzorgde samen met Paul Stroomer coaching & advies een masterclass presentatietechnieken. Paul spijkerde ze bij hoe je als Teamleider een werkoverleg effectief kan organiseren.
Na afloop gingen de Teamleiders geïnspireerd op pad met praktische handvatten om zelf voor hun teams de power-toolboxen te verzorgen.