ISMS

Veiligheidscampagne voetgangers airside Schiphol

  • ISMS billboard
  • ISMS billboard
  • ISMS koekblik
  • Drive with no distractions
  • Drive with no distractions

Voetgangersveiligheid aan Airside

ISMS is een samenwerkingsverband tussen diverse luchtvaartmaatschappijen, bagage-afhandelaars en Schiphol. In dit partnership analyseren zij incidenten en werken ze samen om de veiligheid aan ‘Airside’ (waar vliegtuigen starten en landen) te verbeteren. Het is aan Airside altijd druk, er beiden zich zeer bijzondere voertuigen en bovendien is het zwaar geclassificeerd vanwege de vliegveiligheid. Geen alledaagse werkplek dus! In de campagne waarin Salmay een rol speelde, was het doel om de verkeersveiligheid van voetgangers aan Airside te verbeteren. Het bewustzijn stimuleren dat men zich continu in een zware industriĆ«le omgeving bevindt, waar je dus altijd scherp en alert moet zijn.

Ook gelden aan airside andere verkeersregels; voetgangers hebben nooit voorrang.

Zowel in print als in video maken we gebruik van AI-avatars die ISMS en de verschillende thema’s letterlijk een gezicht geven. Dit maakt het persoonlijk en sorteren dus meer effect. Een bijkomend voordeel is dat we in de toekomst ook deze avatars kunnen inzetten voor video’s door hen in verschillende talen de boodschap te laten vertellen.

De middelen die we inzetten voor deze campagne zijn: abri’s, posters in verschillende A-fomaten, billboards, animaties, digitale posters en per thema een aparte gadget.