Gedragsbeïnvloeding is de sleutel tot een ongevalsvrije werkomgeving.

Bureau voor verbeteren veiligheidscultuur

Niet moeten, maar willen!

Salmay communicatie is een communicatiebureau dat door middel van zeer gerichte interventies, veilig gedrag stimuleert en daarmee de veiligheidscultuur van organisaties verbetert.  Wij opereren vanuit het prettig aan zee liggende Castricum en het ‘overal dichtbij’ gelegen Gouda. We werken voor (inter-)nationale organisaties als Schiphol, AkzoNobel, Danone, Nutrica, Schiphol, ENCI, RB-Mead Johnson, Aviko, Van Hessen, Tata Steel, Amsterdam RAI en een waaier aan middelgrote bedrijven (50-100 medewerkers). Onze opdrachtgevers zijn zorgzaam voor iedereen die bij en voor hen werkt. Alle zijn ze daarin ambitieus en toonaangevend – hun keuze voor Salmay is een keuze voor een partner met dezelfde waarden en die zichzelf bovendien continu verbetert en altijd positief verrast.

Onze aanpak kenmerkt zich door een grote mate van structuur in combinatie met oorspronkelijke creativiteit. Kennis en ervaring hebben ons namelijk geleerd dat de kern van gedragsbeïnvloeding ligt in het adagium ‘frapper toujours’ – op het gewenste gedrag wordt voortdurend positief gehamerd zodat het een gewoonte wordt. Dan ontstaat het gewenste ‘niet moeten, maar willen’.
Bovendien zijn we sterk servicegerichte, creatieve en ‘down-to-earth’-communicatieprofessionals. We werken volgens plan of briefing en leveren waar de opdrachtgever om heeft gevraagd – en vaak nog meer en nog beter. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, no-nonsens en praktisch in aanpak en werkwijze, zonder ‘bla-bla’. We zijn écht betrokken bij onze klanten, willen die dan ook zo goed mogelijk leren kennen en doen dat zo nodig zelfs ‘in eigen tijd’.

Onze interesse is oprecht!

Salmay relatiedag. Wie niet waagt, die wint! from Salmay communicatie on Vimeo.

Arbeidsveiligheid, veiligheidscommunicatie en gedragsbeïnvloeding - Salmay maakt het verschil

Over ons

Salmay maakt effectieve communicatiemiddelen voor industrieel Nederland

  • Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum
  • 0251 - 651 906
  • @salmaytweets

Informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht