Gedragsbeïnvloeding is de sleutel tot een ongevalsvrije werkomgeving.

Bureau voor verbeteren veiligheidscultuur

Salmay communicatie is een communicatiebureau dat door middel van zeer gerichte interventies, veilig gedrag stimuleert en daarmee de veiligheidscultuur van organisaties verbetert.  Wij opereren vanuit het prettig aan zee liggende Castricum en het ‘overal dichtbij’ gelegen Gouda. We werken voor (inter-)nationale organisaties als Schiphol, AkzoNobel, Danone, Nutrica, Schiphol, ENCI, Mead Johnson, Tata Steel, Amsterdam RAI en een waaier aan middelgrote bedrijven (50-100 medewerkers). Onze opdrachtgevers zijn ambitieus en toonaangevend – hun keuze voor Salmay is een keuze voor een partner die zichzelf continu verbetert en altijd positief verrast.

Onze aanpak kenmerkt zich door een grote mate van structuur. Kennis en ervaring hebben ons namelijk geleerd dat de kern van gedragsbeïnvloeding ligt in het adagium ‘frapper toujours’ – op het gewenste gedrag wordt voortdurend positief gehamerd zodat het stimulerende gewoonte wordt.
Bovendien zijn we sterk servicegerichte, creatieve en ‘down-to-earth’-communicatieprofessionals. We werken volgens plan of briefing en leveren waar de opdrachtgever om heeft gevraagd – en vaak nog meer en nog beter. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, no-nonsens en praktisch in aanpak en werkwijze, zonder ‘bla-bla’. We zijn écht betrokken bij onze klanten, willen die ook zo goed mogelijk leren kennen en doen dat zo nodig zelfs ‘in eigen tijd’.

Onze interesse is oprecht!

Salmay relatiedag. Wie niet waagt, die wint! from Salmay communicatie on Vimeo.

Arbeidsveiligheid, veiligheidscommunicatie en gedragsbeïnvloeding - Salmay maakt het verschil

Over ons

Salmay maakt effectieve communicatiemiddelen voor industrieel Nederland

  • Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum
  • 0251 - 651 906
  • @salmaytweets

Informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht