Gedragsbeïnvloeding is de sleutel tot een ongevalsvrije werkomgeving.

Geschiedenis

De wortels van Salmay communicatie reiken tot 1994, het jaar waarin Aarsen Communications werd opgericht. Twee broers, één ziel en één ambitie: een communicatiebedrijf bouwen waar ze allebei van konden leven. De eerste autorit voerde naar Europoort, het warm kloppend hart van de Nederlandse economie. Dat is daar ook letterlijk te voelen, want de aarde beeft van de activiteit. ‘Aarsen’ landde in de industrie met een eerste opdracht voor een groot petrochemisch bedrijf. Later volgden meer opdrachten in dezelfde hoek, met een communicatiepartnerschap voor Koninklijke Hoogovens (heet inmiddels via Corus, Tata Steel) als kroon op het werk.

Aarsen Communications bleek niet alleen in staat om de monden van de broers te voeden: veel medewerkers vonden hun plaats bij het bedrijf. Als talentvolle, kwispelende puppy of ervaren designer of programmeur – altijd werd een mix gevonden om talent te laten groeien en ervaring te benutten. De samenstelling aan opdrachtgevers was zonodig nog boeiender. Want naast de (petrochemische) industrie als grote opdrachtgever, vonden ook organisaties met consumentenproducten hun weg naar Castricum.

Aarsen Communications
Aarsen Communications ontwikkelde zich als full service communicatiebureau met een breed portfolio. Onder één dak werden zowel communicatiestrategie ontwikkeld als de technische uitvoering (van de middelen, waaronder personeelsbladen) mogelijk gemaakt. Helaas stierf midden in deze ontwikkeling (2004) Tom Aarsen in het harnas. De jaren daarna werden gekenmerkt door een grote inzet voor klanten, gepaard aan het ontwikkelen van een specialisme. Niet vreemd dat die terug voert naar het begin van de ontwikkeling: bij de industrie. Interne communicatie met focus op arbeidsveiligheid is een veelgevraagde expertise van Fred Aarsen. En nog steeds besteedt hij veel tijd in het Europoort-gebied, waar onder meer AkzoNobel van zijn talenten gebruik maakt.

Salmay communicatie vandaag
Sinds begin 2011 opereert Aarsen Communications onder de naam Salmay communicatie. Naast specialisten in interne communicatie, werken inmiddels bij Salmay ook professionals in andere takken van het communicatievak. Bijvoorbeeld in corporate communicatie en verschillende vormen van externe (doelgroepen) communicatie. Salmay communicatie is inmiddels een veelgevraagd full service communicatiebureau.

Vestiging Gouda
Sinds oktober 2012 opereert Salmay ook vanuit het centraal gelegen Gouda. Diverse industriële opdrachtgevers bevinden zich namelijk binnen 30 minuten reistijd van deze fraaie stad uit de Gouden eeuw. Stond Salmay al in figuurlijke zin dichtbij de klant, sinds de nevenvestiging in Gouda is dat ook letterlijk het geval.

 

Arbeidsveiligheid, veiligheidscommunicatie en gedragsbeïnvloeding - Salmay maakt het verschil

Over ons

Salmay maakt effectieve communicatiemiddelen voor industrieel Nederland

  • Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum
  • 0251 - 651 906
  • @salmaytweets

Informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht