Dalmay: commercieel concept en design

Dalmay Design is op 9 januari 2023 officieel gestart. We kregen namelijk steeds meer aanvragen voor pure commerciële concepten en grafisch design, los van onze core-business, de veiligheidscommunicatie. Zo werd Dalmay het ‘gezicht’ voor onze klanten die met professionele en frisse designs willen communiceren naar hun klanten.

Vanuit de basis zijn we altijd flexibel en in staat om voor elke vraag een vorm te vinden. Bij ons schakel je direct met de ontwerpers. We beschikken allemaal over ruime ervaring. We vinden het dan ook geweldig als we onszelf elke dag weer opnieuw kunnen uitvinden. Vandaar dat we altijd superfris tegen onze opdrachten en opdrachtgevers aankijken. Alleen zo komt wat ons betreft de beste vorm- en beeldtaal tot stand.

Bij Salmay zijn we van woorden en daden. Veilig werken is namelijk altijd met elkaar het gesprek aangaan. Geen regel is zo streng dat er geen gesprek over mogelijk is. Onze SafeTEA is bedoeld als subtiele nudge om met elkaar om tafel te gaan. Om een moment te nemen om het goede gesprek te voeren. Uiteraard kan dat ook met koffie: veilig werken doe je immers expres zo!

La Biscuiterie Madeleines

La Biscuiterie:

La Biscuiterie bakt verse Franse koekjes en taartjes. Maar we willen ook onze oprechte liefde voor de monumentale Franse traditie van ambachtelijke gastronomie koppelen aan een andere beleving. Die van de Beaux Arts. La Biscuiterie bakt koekjes dus nooit als doel op zich, maar presenteert die samen met de gevoeligste poëzie, verhalen, liedteksten of andere inspiratie uit beeldende kunst.

Wilderland offline blend

Wilder Land (on) Kruidenthee:

Wij van Wilder Land zijn ervan overtuigd dat we naar een economie toe moeten waar “herstel” centraal staat. Op zoek naar manieren om Nederlandse biodiversiteit te stimuleren, ontdekten wij de veelzijdige kansen van thee. Hoe meer kruiden wij zaaien bij boeren, hoe meer bijen, vogels en vlinders terugkomen in Nederland. Ondertussen geniet jij van de lekkerste thee.


SafeTEA


Salmay Team

KLAAR OM DE WERKVEILIGHEID VAN JOUW BEDRIJF TE VERBETEREN?

De SafeTEA bestaat uit een Theeblik en lekkere (on) kruiden Thee van Wilder Land en een zakje heerlijke madeleines van LaBiscuiterie.